Kineska terapija

Dobrodošli u Aqua Spa Medica – vaša destinacija za kinesku terapiju i potpuno blagostanje. Nudimo vam jedinstvenu priliku da iskusite tradicionalne kineske terapije koje su poznate po svojoj holističkoj i terapeutskoj prirodi.

Naš tim iskusnih terapeuta specijaliziran je za kinesku medicinu i pružit će vam vrhunsku uslugu uz primjenu autentičnih tehnika. Kineska terapija temelji se na principu ravnoteže i energetskog tijeka u tijelu, poznatom kao Qi. Kroz različite tehnike poput akupunkture, masaže i biljnih preparata, cilj nam je obnoviti ravnotežu Qi-ja i potaknuti prirodno iscjeljenje tijela.

Naša Aqua Spa Medica pruža poseban prostor u kojem možete uživati u mirnoj i opuštajućoj atmosferi dok se podvrgavate kineskoj terapiji. Naši terapeuti će pažljivo procijeniti vaše individualne potrebe i prilagoditi terapiju kako bi se postigao najbolji mogući rezultat.

Bilo da se borite s bolovima u leđima, stresom, nesanicom ili želite jednostavno uravnotežiti svoje tijelo i um, naša kineska terapija pružit će vam sveobuhvatan pristup vašem zdravlju i dobrobiti.

Posjetite Aqua Spa Medicu i dopustite da vas kineska terapija povede na putovanje prema unutarnjem skladu, opuštanju i cjelovitom blagostanju. Vaše tijelo i um će vam biti zahvalni.