Aqua

Fizikalne terapije

Dobrodošli u Aqua Spa Medica – vaša destinacija za fizikalne terapije i obnovu tijela. Naš tim stručnjaka za fizikalnu terapiju posvećen je pružanju vrhunskih terapeutskih usluga kako biste se osjećali bolje i poboljšali svoju tjelesnu funkciju.

Fizikalna terapija u Aqua Spa Medici kombinira različite tehnike i terapije s ciljem poboljšanja pokretljivosti, smanjenja boli i obnove tjelesne ravnoteže. Naši terapeuti će procijeniti vaše stanje i izraditi individualni plan terapije koji odgovara vašim potrebama.

Kroz terapeutski pristup koji uključuje vježbe, mobilizaciju, električnu stimulaciju i druge tehnike, radimo na jačanju mišića, povećanju fleksibilnosti i poboljšanju općeg funkcioniranja vašeg tijela.

Aqua Spa Medica pruža siguran i poticajan prostor za vaše terapije. Naši terapeuti će vas pažljivo voditi kroz proces oporavka i pružiti vam podršku na putu ka povratku u optimalno zdravlje.

Posjetite Aqua Spa Medicu i iskoristite prednosti naših fizikalnih terapija. Osjetite olakšanje od boli, poboljšajte pokretljivost i vratite se punoj vitalnosti uz našu stručnu njegu.