Aqua

Medicinski centar

Izlečite se i opustite u oazi zdravlja - Aqua Spa Termale

Fizikalne medicine

Specijalistički pregled

Aqua Medicu predvode Dr. fizijatrije Muamera Redžepagić i Dr. Edita Ćatović.

Dobrodošli u Aqua Spa Medica – vaša destinacija za fizikalne terapije i obnovu tijela. Naš tim stručnjaka za fizikalnu terapiju posvećen je pružanju vrhunskih terapeutskih usluga kako biste se osjećali bolje i poboljšali svoju tjelesnu funkciju.

Fizikalna terapija u Aqua Spa Medici kombinira različite tehnike i terapije s ciljem poboljšanja pokretljivosti, smanjenja boli i obnove tjelesne ravnoteže. Naši terapeuti će procijeniti vaše stanje i izraditi individualni plan terapije koji odgovara vašim potrebama.

Kroz terapeutski pristup koji uključuje vježbe, mobilizaciju, električnu stimulaciju i druge tehnike, radimo na jačanju mišića, povećanju fleksibilnosti i poboljšanju općeg funkcioniranja vašeg tijela.

Aqua Spa Medica pruža siguran i poticajan prostor za vaše terapije. Naši terapeuti će vas pažljivo voditi kroz proces oporavka i pružiti vam podršku na putu ka povratku u optimalno zdravlje.

Posjetite Aqua Spa Medicu i iskoristite prednosti naših fizikalnih terapija. Osjetite olakšanje od boli, poboljšajte pokretljivost i vratite se punoj vitalnosti uz našu stručnu njegu.

Fizikalna terapija

Kiropraktika

Oaza zdravlja

Profesionalne masaže

Naša Aqua Spa Medica pruža vam siguran i miran prostor u kojem se možete prepustiti blagodatima masaže. Naši terapeuti pažljivo će prilagoditi masažu vašim individualnim potrebama i željama, koristeći različite tehnike i pritom se fokusirajući na vaše specifične probleme ili područja napetosti.

Oaza zdravlja

Osteopatia

Osteopatija je prirodna terapija koja se fokusira na cjelokupno zdravlje tijela i njegovo međusobno povezivanje. Naši osteopati koriste nježne, ručne tehnike kako bi potaknuli samoprilagodljive sposobnosti tijela, olakšali bol, poboljšali pokretljivost i obnovili ravnotežu.

Oaza zdravlja

Kiropraktika

Kiropraktika je prirodna terapija koja se fokusira na pravilno poravnanje kičmenog stuba i obnovu ravnoteže tijela. Naši kiropraktičari koriste tehnike prilagođene vašim individualnim potrebama kako bi ispravili neravnoteže, ublažili bol i poboljšali pokretljivost.Naša Aqua Spa Medica pruža siguran i ugodan prostor u kojem možete dobiti stručnu kiropraktičku njegu. Naši kiropraktičari pažljivo će procijeniti vaše stanje kičme i prilagoditi terapiju kako bi se postigao najbolji mogući rezultat.

Oaza zdravlja

Kineska terapija

Naš tim iskusnih terapeuta specijaliziran je za kinesku medicinu i pružit će vam vrhunsku uslugu uz primjenu autentičnih tehnika. Kineska terapija temelji se na principu ravnoteže i energetskog tijeka u tijelu, poznatom kao Qi. Kroz različite tehnike poput akupunkture, masaže i biljnih preparata, cilj nam je obnoviti ravnotežu Qi-ja i potaknuti prirodno iscjeljenje tijela.

Pozovite nas!

063 76 90 200

Imate pitanje? Pozovite nas i odgovorićemo na sva vaša pitanja

Česta pitanja

U Aqua Spa Medici nudimo različite vrste terapija kiropraktike, uključujući prilagođavanje kičmenog stuba, mobilizaciju zglobova, terapiju mišića i mekih tkiva te vježbe rehabilitacije.

Kineska terapija u Aqua Spa Medici koristi tradicionalne tehnike poput akupunkture, masaže i biljnih preparata kako bi obnovila ravnotežu Qi-ja i potaknula prirodno iscjeljenje tijela. Ova holistička terapija može pomoći u ublažavanju boli, smanjenju stresa, poboljšanju cirkulacije i promicanju općeg zdravlja.

Aqua Spa Medica nudi širok raspon profesionalnih masaža, uključujući opuštajuću masažu za smanjenje stresa i napetosti, terapeutsku masažu za ublažavanje bolova i napetosti mišića te sportsku masažu za poboljšanje performansi i brži oporavak mišića. Naši iskusni terapeuti prilagođavaju masažu prema individualnim potrebama i željama svakog gosta.