Aqua

Termin za Goste Hotela - Posebno vreme odmora i pogodnosti

U Aqua Spa Termalu, želimo obezbediti nezaboravan doživljaj za naše cenjene goste hotela. Zato smo uveli poseban “Termin za Goste Hotela” – vreme rezervisano isključivo za goste smeštaja kako bismo im omogućili još više ekskluzivnosti i pogodnosti tokom njihovog boravka. Evo svega što možete očekivati tokom ovog posebnog vremena opčinjenosti:

1. Ekskluzivni pristup bazenima: “Termin za Goste Hotela” pruža našim gostima hotela potpunu ekskluzivnost, jer će imati privilegiju uživanja u bazenskom kompleksu bez gužve i čekanja. Ova posebna prilika omogućava vam da se prepustite blagodetima termalne vode bez osećaja prenatrpanosti, u mirnom i opuštenom okruženju.

2. Rani pristup: Za naše goste hotela otvaramo vrata bazena ranije nego za javnost. Ovo je idealna prilika za one koji uživaju u jutarnjim trenucima opuštanja ili žele započeti dan revitalizirani i osveženi. Rani pristup daje vam mogućnost da započnete dan osveženi i ispunjen energijom koju pruža termalna voda.

3. Smanjen broj posetilaca: Kako bismo očuvali intimnu atmosferu i vrhunsko iskustvo našim gostima hotela, broj posetilaca tokom “Termina za Goste Hotela” biće smanjen. Ovo nam omogućava da vam pružimo personalizovanu pažnju i uslugu, istovremeno vodeći računa o vašem udobnosti i zadovoljstvu.

4. Dodatne pogodnosti: Svestrani luksuz je ono što nudimo našim gostima hotela. Tokom “Termina za Goste Hotela”, dobićete pristup ekskluzivnim pogodnostima, uključujući smanjene cene na masaže i tretmane, posebne ponude u našem restoranu i kafiću, kao i privilegiju korišćenja odvojenih mirnih zona za relaksaciju.

5. Prioritetni tretman: Naši ljubazni i profesionalni osoblje će se posebno posvetiti gostima hotela tokom ovog termina. Na raspolaganju smo vam za sva pitanja, savete i pomoć kako bismo vam obezbedili najviši nivo zadovoljstva tokom vašeg boravka.

Uživajte u vašem “Terminu za Goste Hotela” i iskoristite ovu jedinstvenu priliku da se potpuno opustite, osvežite i prepustite blagodetima termalne vode. Vaša dobrobit je naša najveća briga, i sa zadovoljstvom ćemo vam omogućiti poseban tretman i iskustvo koje zaslužujete. Hvala vam što ste odabrali Aqua Spa Termal kao svoje odredište za wellness i opuštanje!